Najbolji savjeti za lijepu i blistavu kožu

 Najbolji savjeti za lijepu i blistavu kožu

Želite li da vaša koža bude glatka, blistava i zdrava? Slijedite 4 savjeta u nastavku i vaša će koža uskoro biti upravo takva.

1. Piling je ključan

Pilingom s lica mičete nagomilane mrtve stanice kože, otkrivajući ispod njih svjetliji, svježiji i sjajni ten. Piling poboljšava površinu kože, omogućavajući joj da bolje reflektira svjetlost, što u konačnici dovodi do blistavog sjaja kojem svi težimo.

Piling ne samo da poboljšava strukturu vaše kože, već pore čini manje vidljivima i smanjuje pojavu linija i bora!

2. Hidratacija i iznutra i izvana

Unutarnja hidratacija: Većina nas ne prije dovoljno vode i prije previše kofeina, što rezultira kroničnom dehidracijom. Kad je vaše tijelo dehidrirano, to se može manifestirati kao loš ten: mrlje, suhoća ili vidljive i izražene bore.

Vanjska hidratacija: Za vanjsku hidrataciju na koži biste trebali koristiti proizvode koji joj pomažu zadržati vlagu. Tražite sastojke poput glicerina i hijaluronske kiseline.  Hidratizirana koža jednaka je zdravoj sjajnoj koži!

3. Nikada ne idite u krevet bez pranja lica

Dan je bio dug i održavanje večernje rutine njege kože može biti vrlo teško.  No, niz je razloga zašto nikada ne biste smjeli preskakati pranje lica navečer. Stoga, učinite si uslugu i isperite onu mrkost sa svog lijepog lica svaku večer prije spavanja! Vaše buduće ja bit će vam zahvalno!

4. Nemojte koristiti proizvode napravljene za drugačiji tip kože

Kako bi vaša koža uvijek bila blistava, uvijek koristite proizvode za njegu kože napravljene za vaš određeni tip kože. Korištenje pogrešnih proizvoda može iritirati ili poremetiti vlažnost vaše kože, što s vremenom dovodi to kože koja izgleda starije no što bi trebala.

Pročitajte također