7 pokazatelja da ste u monotonoj vezi

 7 pokazatelja da ste u monotonoj vezi

Dobro je poznata istina da biti u vezi nije nimalo lako. Uistinu je težak zadatak za partnere u vezi zadržati vatru i iskre u vezi koja bi također trebala biti strastvena i ispunjena ljubavlju. Nije važno kakav je bio početak, već kako zadržati bliskost tijekom vremena provedenog zajedno. Partneri su ne mogu priuštiti zadovoljstvo ulaska u sigurnu zonu i življenja rutine. Oboje se moraju neprestano mijenjati kako bi plamen bezuvjetne ljubavi proživio svaki novi dan i izazove koje on nosi.

Međutim, koliko god se trudili da vaša veza uspije, to ne mora čitavo vrijeme biti uzbudljivo. To je glavni razlog zašto ne biste trebali dopustiti da vi ili vaš partner postanete nezainteresirani za vezu ili njeno svakodnevno poboljšanje. Pokušajte dodavati nešto novo i zanimljivo u vrijeme koje provodite zajedno. To bi mogao biti novi hobi, povremeni izlet, itd. Samo pripazite da vam nije dosadno jedno s drugime.

Postoji li način za saznati jeste li već zapeli u rutini, zaglavili u dosadi? Postoje li znakovi koji pokazuju da postajete monotoni i dosadni? Ako vi ili vaš partner pokazujete neke od ovih znakova, vjerojatno je krajnje vrijeme da na tome poradite. U nastavku je 8 pokazatelja da ste u monotonoj vezi:

1. Nemate puno tema za razgovor

Nemate interesa razgovarati jedno s drugim. Odnos koji imate i komunikacija između vas je samo površna. Nemate stvari o kojima biste razgovarali. Također ne pokazujete zabrinutost kada vam partner nešto kaže ili obrnuto. Ako želite spasiti svoju vezu, pokušajte popraviti svoju komunikaciju.

2. Ne zabavljate se jedno s drugim

Znate se zabaviti samo kada ste sami. Ili se zabavljate samo sa svojim prijateljima. Definitivno ne znate kako se zabavljati s partnerom, što bi vas trebalo jako brinuti.

3. Nemate zajedničke aktivnosti

Ako vas dvoje čitav dan buljite jedno u drugo, razmišljate sve dosadnije i ne znate što učiniti, onda ste sličniji starom bračnom paru nego partnerima u vezi. Trebali biste izlaziti, zabavljati se jedno s drugim. Učinite dan zanimljivim kako biste se zajedno i nakon toga odmorili.

4. Spojevi su stvar prošlosti

Nevažno je koliko ste dugo zajedno, i dalje biste trebali ići na spojeve i uživati u međusobnom društvu. Poklonite jedno drugome nešto, rezervirajte lijepo mjesto za večeru ili napravite nešto kako biste se osobe sjetili kako ste se zaljubili.

5. Nemate vremena raditi ono što vas čini sretnima

Sami sebi biste trebali biti vrlo važni, zato nemojte izgubiti naviku povremeno se usrećiti. Biti tužan kao pojedinac znači da ćete tu tugu unijeti i u vezu. Potrudite se zato biti sretni i optimistični jer je to jedini način na koji će funkcionirati i vaša veza.

6. Nemate život osim onoga u vezi

Morate imati strast prema svom poslu ili hobiju, bez obzira koliko ste dugo u vezi. Vaša veza mora vam biti važna, ali ima i drugih vrijednih stvari u drugim aspektima života.

7. Ne trudite se izgledati dobro jedno za drugo

Ne predstavljajte se na način da vas partner više ne smatra lijepom ili privlačnom. Dajte si malo vremena i odjenite nešto lijepo, našminkajte se ili obrijte. Vaš partner mora znati da vam je i dalje važno da izgledate dobro dok ste zajedno.

Pročitajte također